Dongguan Shengyuanxin Industrial Co., Ltd.

Nieuws

Grondstoffen Skyrocket! Stroomafwaartse fabrieken wanhopig om de winst te behouden
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:40:19  Hits: 38

"copper steeg met 38%, kunststoffen met 35%, aluminium met 37%, ijzer met 30%, glas met 30%, zinklegering met 48% en roestvrij staal met 45%!" a Fabriekseigenaar zei in een post.


right Nu, het grootste probleem voor fabriekseigenaren is: zijn de prijzen van producten die samen met grondstoffen stijgen? Of zou u liever geld verliezen dan de prijzen verhogen?


some mensen denken dat als de prijs van grondstoffen stijgt, de producten vannature zullen stijgen.

some mensen geloven ook dat grondstoffen zich bevinden De stroomopwaartse van de industriële keten, die een monopolistische concurrentie is en de prijzen kan verhogen; De stroomafwaartse van de industriële keten is volledige concurrentie en overmatige competitie. Degene die de prijs eerst verhoogt, zal sterven, en de toename is om klantennaar anderen te verzenden.

De prijs van kunststoffen is sinds het begin van het jaar gestegen, en het kan met ongeveer 30 jaar zijn gestegen % vergeleken met het einde van vorig jaar. Er zijn veel soorten kunststoffen, en elk materiaal is gestegen tot verschillende mate.

Mr. Zhou van een kunststofproducten bedrijf schreef weeg

"taking pc plastic materialen als voorbeeld, Mr. Zhou heeft een Document zeggen dat wanneer hij de prijs een jaar geleden vroeg, de prijs was 21.000"ton, en de prijs wasna het volgende jaar opgestaan ​​naar 24.000

ton. Op 26 februari is de offerte gestegen tot 26.000

ton.

in andere woorden, de huidige toename van dit type grondstoffen heeft ongeveer 23,8% bereikt, wat vergelijkbaar is met de toename van Nymex-ruwe olie in de afgelopen twee maanden .

///

mr. Zhou's upstream-leverancier is een polymeermateriaalbedrijf, en zijn persoon die de leiding heeft, Mevrouw Li, zei: \"Toen ikna het jaar terugkwam om de bouw te starten, vond ik dat het is gestegen. De opkomst is vrij sterk. Verschillende plastic materialen zijn gestegen met ongeveer 3.000 \\ 5.000 yuan

ton. Sommigen zijn met meer dan 30% gestegen.

De fabriek geconfronteerd met multiple
choice vragen: is de productprijsverhoging? Het onderhouden van oude klanten bij een verlies?

after De prijs van grondstoffen is opgestaan, het grootste probleem dat wordt geconfronteerd met de fabriekseigenaren is: de prijs van de productprijs met de prijs van grondstoffen? Nog steedsniet verhogen van de prijs?-/some mensen geloven dat als de prijs van grondstoffen stijgt, producten vannature zullen stijgen, dus het is redelijk voor re"determine productprijzen op basis van de toename van de grondstoffen.

some mensen ook Geloof dat grondstoffen zich in de stroomopwaartse van de industriële keten bevinden, die een monopolistische concurrentie is en de prijzen kan verhogen; De stroomafwaartse van de industriële keten is volledige concurrentie en overmatige competitie. Wie de prijs eerst verhoogt, zal sterven en de toename is om klantennaar anderen te verzenden.-

voorgaand: Grondstoffen Skyrocket! Stroomafw...

volgende: No